Specialservice for eksotiske dyr

Eksotiske dyr betyder i denne sammenhæng familiedyr, der ikke er hund og kat. Ofte er der tale om små pattedyr (gnavere, kaniner og ildere), fugle og krybdyr. Disse dyr er meget forskellige fra hund og kat og derfor kræver det ofte specialviden at tage sig af dem. Dette gøres gennem specialservice for eksotiske dyr.

Hvordan kommer du til på specialservice for eksotiske dyr?

Mange eksotiske dyr bliver henvist hertil fra egen dyrlæge, hvis denne skønner, at der er brug for en dyrlæge med mere specialiseret viden. Servicen er åben tirsdage og onsdage i udvalgte uger. Ved akut sygdom kan henvises og modtages på andre tidspunkter efter nærmere aftale.

Hvad kan du forvente?

Da dyrehospitalet er et undervisningshospital under Københavns Universitet, vil du sædvanligvis blive modtaget af en dyrlægestuderende, der vil foretage interview om sygehistorien og foretage en indledende undersøgelse. Senere vil dyrlægen blive tilkaldt, og der vil blive lavet en plan for evt. videre undersøgelser og behandling.

De eksotiske dyr vil i de fleste tilfælde kunne tilbydes de samme avancerede specialundersøgelser som hunde og katte.

Kontaktinformation

Specialservice for eksotiske dyr kan kontaktes via vores reception på tlf. 3533 2930 hverdage mellem 8.30-15.30 eller via henvisningsformular for dyrlæger.