Billeddiagnostik

Hvem er Veterinær Billeddiagnostisk?

Veterinær Billeddiagnostisk på Dyrehospitalet, er Danmarks eneste veterinære afdeling, der udelukkende beskæftiger sig med fagområdet Billeddiagnostik.

Afdelingen er bemandet af 5 dyrlæger - 2 professorer, 1 adjunkt, 1 resident, 1 ph.D, samt 3 tekniske medarbejdere.

Alle arbejder udelukkende med billeddiagnostik, enten teknisk eller diagnostisk, og det værende indenfor undervisning af veterinær studerende, servicering af Institut for Klinisk Veterinær- og Husdyrvidenskab (IKVH), Hospital for produktions dyr og heste (IPH), SUND's og LIFEs øvrige Institutter samt forskning.

Derudover har afdelingen en henvisningsservice for landets praktiserende dyrlæger.

Hvad?

I Billeddiagnostiks afdeling foretages ikke kun almindelige digitale røntgenbilleder, nyeste teknikker som CT, MRI, Ultralyd og Flouroskopi er også en del af vores tilbud. Vi gør en stor ære i, at kunne fremstille professionelt materiale og dermed så vidt muligt at kunne tydeliggøre diagnosen. Alle undersøgelser bliver udført af afdelingens faguddannede personale, og herefter bedømt af den vagthavende radiolog. Efterfølgende bliver alle undersøgelser debatteret i et forum af afdelingens radiologer.

Hvornår?

Det er altid muligt at komme i kontakt med Billeddiagnostisk afdeling på alle hverdage i tidsrummet 8.00 til 15.30.

Røntgenoptagelser foretages fra mandag til fredag. Patienter planlægges ind i dagens program, således at alle, uanset om det er akutte patienter, hospitaliserede eller henviste scanninger ikke pådrager sig særlig lang ventetid.

Udenfor normal åbningstid foretages akutte røntgenoptagelser af vagtpersonale.

Hvor?

Billeddiagnostiks Afdeling
Dyrlægevej 32
1870 Frederiksberg C
Mail: Rontgen@sund.ku.dk
Telefon: 3533 2920
Fax: 3533 2826