Henvisning til Dyrehospitalet 

Der er 3 muligheder for henvisning:

Henvisning af patienter:

Ved akutte henvisninger skal hospitalet kontaktes telefonisk på tlf. 35332950 (mandag-fredag fra 8-16) eller 35332930 (øvrige tidspunkter - døgnet rundt).

Ved øvrige henvisninger sendes en mail til henvisning@sund.ku.dk hvis du vil henvise en kirurgisk eller medicinsk patient. Henvisning til CT/MRI sker via rontgen@sund.ku.dkHusk at vedlæg journal og relevante informationer. 

”Det er vigtigt I fortæller ejerne, at de ikke skal kontakte os. Vi tager selv kontakt til dem med en tid, når vi har behandlet henvisningen”.

Vi har samlet en oversigt over gode informationer til dig der skal henvise (hvordan gør du, hvad kan klienten forvente m.m.).

Mere om hospitalet

Universitetshospitalet for Familiedyr er Danmarks eneste undervisningshospital for dyrlægestuderende. Vores dyrehospital er særdeles veludstyret, og vi har stor ekspertise og erfaring indenfor såvel medicinske som kirurgiske sygdomme.

Dyrehospitalet modtager henvisninger fra praksis indenfor følgende discipliner:

Vi gør opmærksom på, at akut henviste patienter til vores specialservices nogle dage vil blive visiteret igennem vores akut- eller intern medicin service. Herfra vil patienten blive tilset af en specialist indenfor det pågældende speciale, i de tilfælde hvor der er behov for det.

Kontaktinformation:

Dyrlæger kan kontakte hospitalet man - fre fra 8.30 -15.30 på telefon 3533 2950.

Dette telefonnummer er forbeholdt henvisende dyrlæger og kan ikke benyttes af dyreejere.