Universitetshospitalet - Billeddiagnostik

Hvem er Veterinær Billeddiagnostik?

Veterinær Billeddiagnostik på Dyrehospitalet er Danmarks eneste veterinære afdeling, der udelukkende beskæftiger sig med fagområdet Billeddiagnostik.

Afdelingen er bemandet af 8 dyrlæger - 1 professorer, 1 lektor, 2 adjunkter, 3 residents, samt 1 seniordyrlæge og 4 tekniske medarbejdere.

Alle arbejder udelukkende med billeddiagnostik, enten teknisk eller diagnostisk, og det værende indenfor undervisning af veterinærstuderende, servicering af Institut for Klinisk Veterinær og Husdyrvidenskab (IKVH), Universitetshospitalet for Store Husdyr, SUND's og KU's øvrige institutter samt forskning.

Derudover har afdelingen en henvisningsservice for landets praktiserende dyrlæger.

Hvad?

I Veterinær Billeddiagnostik foretages almindelige digitale røntgenbilleder men vi varetager også modaliteter som CT, MRI, Ultralyd og Flouroskopi er også en del af sortimentet i afdelingen. Vi sætter en stor ære i at kunne fremstille professionelt materiale og dermed så vidt muligt at kunne tydeliggøre diagnosen. Alle undersøgelser bliver udført af afdelingens faguddannede personale, og herefter bedømt af den vagthavende radiolog. Efterfølgende bliver alle undersøgelser debatteret i et forum af afdelingens radiologer.

Hvornår?

Det er altid muligt at komme i kontakt med Veterinær Billeddiagnostik på alle hverdage i tidsrummet 8.00 til 15.30.

Røntgenoptagelser foretages fra mandag til fredag. Patienter planlægges ind i dagens program, således at ingen - uanset om det er akutte patienter, hospitaliserede eller henviste scanninger - pådrager sig særlig lang ventetid.

Udenfor normal åbningstid foretages akutte røntgenoptagelser af vagtpersonale.

Hvor?

Veterinær Billeddiagnostik
Dyrlægevej 32
1870 Frederiksberg C
Mail: rontgen@sund.ku.dk 
Telefon: 3533 2920
Fax: 3533 2826