11. september 2020

COVID-info til hospitalets besøgende

COVID-info til hospitalets besøgende

Dyrehospitalet holder døgnåbent som normalt, og kan tage imod dit dyr til undersøgelse og behandling. Pga den aktuelle situation med Covid-19 beder vi dig følge nedenstående retningslinjer, for at begrænse smitterisikoen:

  • Du må ikke komme ind med dit dyr, hvis du har symptomer på sygdom, eller hvis du er nær-kontakt til en covid-19-smittet person.
  • Er der covid-smitte i hjemmet, bedes du på forhånd kontakte os telefonisk og informere om dette. Dit dyr vil da blive håndteret i hospitalets isolationsafdeling med brug af værnemidler. Dette sker for at sikre, at der ikke sker smitte fra dyret eller dyrets pels til vores studerende og medarbejdere. Sandsynligheden for dette er meget lille, men vi løber ingen risiko.
  • I receptionen skal der holdes en afstand til øvrige kunder, medarbejdere og studerende på minimum 1 meter.
  • Der er opsat spritstandere, som vi henstiller til der benyttes.
  • Der skal bæres mundbind ved alle konsultationer. Dette er gældende for både ejere, medarbejdere og studerende. Mundbindet udleveres i receptionen og vil blive faktureret med kr. 10. Du er også velkommen til selv at medbringe et ubrugt engangsmundbind. Mundbind af stof er ikke tilladt.
  • Vi henstiller til, at så få som muligt kommer med ind på dyrehospitalet (maks. 2 personer. Dette gælder ikke ved besøg i forbindelse med aflivninger)

 Mange tak for hjælpen, og fordi I tager hensyn. Vi ser frem til at hjælpe jer og jeres dyr.