29. april 2019

Hvalpetræning

På Universitetshospitalet for Familiedyr starter vi løbende hvalpehold for alle med hvalpe mellem ca. 8-20 uger. Holdet er tilrettelagt til at give hundeejere en indsigt i hvalpens opvækst, trivsel, fysik og sundhed.

Holdet køres af vores adfærdsbehandler og veterinærsygeplejerske Ann Sophie og undervisningen er tilrettelagt ud fra hundens trivsel og naturlige adfærd. Vi træner udelukkende med positive metoder.

Hver kursusaften vil være tilknyttet hver sit tema såsom: alene hjemme træning, renlighed, hvordan man bedst opbygger hundens selvtillid samt øver indkald og gåtur i snor.

Holdet forløber over 6 uger og finder sted hver torsdag i tidsrummet 17.00-18.30 på Universitetshospitalets område på Frederiksberg.

Læs mere om hvalpeholdet her fra siden eller skriv til hvalpehold@sund.ku.dk