18. marts 2011

Prinsesse Marie ved den officielle åbning af Universitetshospitalet

Danmark fik i går den 17. marts et af Europas mest veludstyrede dyrehospitaler. Det skete da Universitetshospitalet for Familiedyr blev indviet på LIFE - Det Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet med tilstedeværelse af Hendes Kgl. Højhed Prinsesse Marie.

Universitetshospitalet er placeret på LIFE Det Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet, hvor Landbohøjskolens dyrehospital tidligere lå før fusionen med Københavns Universitet i 2007.

Indvielsen var velbesøgt og meget festlig og de inviterede fik lejlighed til at opleve en lang række af de specialiserede kliniske funktioner dyrehospitalet tilbyder.

Pressen var mødt talrigt op og der er taget en række flotte billedserier således at der nu i BT kan ses billeder fra Prinsesse Maries møde med de indlagte patienter og i Berlingske Tidende kan ses billeder fra dyrehospitalet .

Dyrehospitalets mange dyrlæger og veterinærsygeplejersker glæder sig over nu at have fået større og bedre undervisningsforhold med nye laboratorier, undervisningslokaler og faciliteter til praktiske øvelser.

- Med det nye dyrehospital får vi ikke alene 'state of the art' inden for behandling af familiedyr. Vi får også undervisningsfaciliteter, som kan tiltrække endnu flere danske og internationale studerende og undervisere og støtte op om Danmarks førerposition i Europa inden for veterinærvidenskab, siger rektor på Københavns Universitet, Ralf Hemmingsen.