Hvalpehold på Dyrehospitalet

Hvalpehold og hvalpetræning

På Universitetshospitalet for Familiedyr starter vi løbende  hvalpehold for alle med hvalpe mellem ca. 8-20 uger. Holdet er tilrettelagt til at give hundeejere en indsigt i hvalpens opvækst, trivsel, fysik og sundhed.

  • Holdet køres af vores adfærdsbehandler og veterinærsygeplejerske Ann Sophie og undervisningen er tilrettelagt ud fra hundens trivsel og naturlige adfærd, hvor der er specielt fokus på, hvad der påvirker hundens adfærd, samt at fjerne stress i hundens hverdag. Vi træner udelukkende med positive metoder og hjælper dig godt på vej til at opdrage en sund og velafbalanceret hund.
  • Hver kursusaften vil være tilknyttet hver sit tema, hvor vi vil gennemgå teorien bag dagens tema og lave praktiske øvelser der passer til.  På holdet vil I bl.a. komme ind på de gængse udfordringer, enhver hvalpeejer kommer ud for, såsom: alene hjemme træning, renlighed, hvordan man bedst opbygger hundens selvtillid samt øver indkald og gåtur i snor. Vi vil gennemgå hundens fysik og hvordan man støtter, opbygger og vedligeholder denne gennem hele hundens levetid. En aften vil også være dedikeret til hundens sundhed, hvor I vil blive instrueret i hvad I selv kan gøre hjemme i tilfælde af sygdom og hvilke symptomer i skal reagere på. Derudover vil der være en del øvelser der hjælper til at stimulere hunden mentalt i hverdagen.
  • Holdet forløber over 6 uger og finder sted hver torsdag i tidsrummet 17.00-18.30 på Universitetshospitalets område på Frederiksberg.
  • Prisen for kurset er 950,- pr. snude. Som deltager på holdet får I også gratis adgang til en række temaaftener på Universitetshospitalet for Familiedyr. Disse aftener afholdes af vores dyrlæger og omhandler f.eks. optimal fodring og vaccinationsinfo.
  • For tilmelding eller yderligere information om hvornår næste hold starter kan I skrive til hvalpehold@sund.ku.dk