Syringomyeli hos Cavalier – Københavns Universitet

Dyrehospitalet > Nyheder > 2017 > Syringomyeli

29. januar 2017

Syringomyeli hos Cavalier

I marts 2017 opstartes et nyt forskningsprojekt på Institut for Klinisk Veterinærmedicin og Universitetshospitalet for Familiedyr under ledelse af professor Mette Berendt og PhD-studerende, dyrlæge Maria Søndergaard Thøfner. Projektets overordnede formål er at undersøge den smertestillende effekt af en bestemt type smertestillende medicin på hunde, der har fået konstateret syringomyeli.

De typiske symptomer på syringomyeli er kløe rettet mod ansigtet, ørerne, halsen og nakken. Kløen forværres typisk, når hunden bliver glad, ophidset, stresset eller ved øget fysisk aktivitet.

Du kan læse mere om projektet og se, om din hund opfylder kriterierne for at deltage på vores hjemmeside.

Hele projektbeskrivelsen og information omkring hvordan din hund kan deltage i Syringomyeli-projektet kan også hentes som pdf-dokument

Du kan også se en video af en Cavalier med Syringomyeli her fra siden.