Præsidentbesøg på dyrehospitalet – Københavns Universitet

Dyrehospitalet > Nyheder > 2013 > Præsidentbesøg på dyre...

23. september 2013

Præsidentbesøg på dyrehospitalet

Den Vietnamesiske præsident besøgte Dyrehospitalet

Fredag d. 20. september fik Universitetshospitalet for Familiedyr besøg af den Vietnamesiske Præsident. Besøget var en del af en større rundvisning på SUND hvor Præsidenten og hans følge fik vist SUND's faciliteter frem, herunder også en rundvisning på Dyrehospitalet hvor ansatte, studerende, klienter og deres kæledyr blev en del af besøget.

Delegationen blev anført af Rektor Ralf Hemmingsen, Dekan Ulla Wever samt Institutleder Asger Lundorff Jensen. Udover besøget på Centrallaboratoriet, blev også operations- og undersøgelsesfaciliteter vist frem. Desuden indgik en orientering om UNIK-projektet Food-Fitness-Pharma. Præsidenten og den Vietnamesiske delegation var meget imponerede over instituttet og dets aktiviteter.